Stabil cafeteria megoldást keres?

Stabil cafeteria megoldást keres?

 • Velünk csökkentheti adóját Velünk csökkentheti adóját
 • Lojálisabb munkavállalói lehetnek Lojálisabb munkavállalói lehetnek
 • Racionalizálhatja cafeteria megoldásait Racionalizálhatja cafeteria megoldásait
 • Optimalizálhatja eseti kifizetéseit! Optimalizálhatja eseti kifizetéseit!

Számolja ki, hogy megéri! Havi Ft-ot takaríthat meg

Adja meg munkavállalói számát és a számukra adni kívánt juttatást!
Tudja meg, hogy mennyit takaríthat meg velünk!
Ha munkavállalójának havi Ft juttatást ad Edenred Ajándékkártyán bér helyett!

A 2018-as szabályozásnak köszönhetően Edenred kártyáink választásával a SZÉP kártya mellett szinte ugyanazzal az adózással számolhatunk!

* A bérben adott jutalom céges adóterhe 54,5%: szociális hozzájárulási adó (19,5%), szakképzési hozzájárulás (1,5%), SZJA (15%), járulékok (18,5% - nyugdíjjárulék, egészségbiztosítási járulék, munkaerő-piaci járulék)

** Béren felüli, egyes meghatározott juttatás és annak adóterhe 40,71%: cég EHO (19,5*1,18%) és cég SZJA (15*1,18%)

Számolja ki tetszés szerint!

Ismerje meg szakértőink
Segítségével cége lehetőségeit!

Írjon nekünk!

Fejlessze segítségünkkel vállalkozását!

Adócsökkentés Adócsökkentés

Az Edenred Ajándékkártyás megoldásai szinte bármire elkölthetőek ugyanúgy, mintha fizetésemelést, vagy készpénzt kapnának a munkavállalói.

Kiadásai mégis csökkennek, hiszen a bérhez képest közel 30%-al több marad az Ön zsebében! Emellett csökkentheti cége adminisztrációs költségeit is.
Kártyáinkra nemcsak a havi rendszeres cafeteria juttatások, hanem az évközi és év végi jutalmak is feltölthetőek.

A kártyákat egyszer kell kiosztani, így nincs folyamatos szállítási és adminisztrációs költség. A kártya nem tartalmaz alszámlákat, egyetlen egyenleggel rendelkezik. Nincs szükség kiosztási jegyzékre sem. Kiugróan magas a napi limit, a maximális feltöltési összeg 2.900.000 Ft/nap. A kártyán 1-2 munkanapon belül elérhetőek a feltöltött összegek.

Lojalitás Lojalitás

Minden vállalat életében egyre nagyobb szerepet kapnak az ösztönzési rendszerek és motivációs eszközök. Óriási a verseny a piacon a jó szakemberekért, ezért fontos, hogy a vállalatok vonzó induló juttatási csomagot kínáljanak az új belépőknek is.

Hosszú távon a legnagyobb kihívást pedig az jelenti, hogy megtartsák munkavállalókat, hiszen a lojális munkaerő a legjobb, ami ma egy vállalattal történhet.

Karácsonyi céges ajándék, törzsgárda jutalom, kulcsemberek megtartása vagy sikeres projektek utáni díjazás? Mindegyikre megoldást nyújtunk.

Racionalizálás Racionalizálás

Egy kártyán több, mint 50 féle juttatást adhat munkavállalóinak!

A béren kívüli juttatások szinte minden formáját kiválthatja Edenred kártyáinkkal, legyen szó egészségpénztárról, iskolakezdésről, bérlettámogatásról, étkezési juttatásról, sport és kultúra belépőről, nagybevásárlásról, utazásról.

Sőt, a megszokott cafeteria elemeken felül számos olyan extra juttatást is tud adni dolgozóinak, amelyekre eddig talán még nem is gondolt. Ilyen pl. a tankolás, internetes vásárlás, vagy Arany ajándékkártyánkkal a közüzemi számlák befizetése.

Jutalmazás Jutalmazás

Szeretné, ha munkatársai meghaladnák a tavalyi eredményeket? Az év vége tökéletes alkalom egy munkaadó számára, hogy megjutalmazza munkatársait és kifejezze, mennyire fontos munkájuk a cég számára. Olyan megoldást nyújtunk, ami egyszerre vonzó az 50+ éves kollégáknak és kiűzi a munkahelyváltás gondolatát a „z” generációs újoncok fejéből is!

A kedvező adózású juttatások közül az Edenred cafeteria kártyák használhatóak fel a piacon a legszélesebb körben. A dolgozók az így kapott juttatásukat pedig valóban olyan dolgokra tudják fordítani, amelyek segítségével életüket könnyebbé tehetik.

Lehetősége van egyedi kártyát rendelni, ami tovább mélyíti a kötődést a vállalatához!

Válassza az Edenred Ezüst kártyát!

Válassza az Edenred Ezüst kártyát!

 • Rendszeres cafeteria juttatásokra és eseti jutalmazásra is
 • Kevesebb adminisztráció: egyszeri kiosztás
 • Közel 30%-kal csökkentheti adóját a bérhez képest
 • Bankkártya szintű biztonság: Mastercard háttér
 • Széleskörű elkölthetőség, nincs zsebválasztás
 • Egyszerű, gyors online rendelés és kártyafeltöltés

Velünk az alábbi juttatásokat egy kártyával megoldhatja!

egészségpénztár
iskoldakezdés
bérlet
étkezési juttatás
sport és kulturális belépő
bevásárlás
utazás
üzemanyag
közmű díj
 • Miért adjak extra juttatást a béren kívül dolgozóimnak?

  Minden vállalat életében egyre nagyobb szerepet kapnak az ösztönzési rendszerek és motivációs eszközök. Óriási a verseny a piacon a jó szakemberekért, ezért fontos, hogy a vállalatok vonzó induló juttatási csomagot kínáljanak az új belépőknek is. Hosszú távon a legnagyobb kihívást pedig az jelenti, hogy megtartsák munkavállalókat, hiszen a lojális munkaerő a legjobb, ami ma egy vállalattal történhet.

  Erre kínál megoldást az Edenred Ajándékkártya, amelyre nemcsak a havi rendszeres cafeteria juttatások, hanem az évközi és év végi jutalmak is feltölthetőek. Karácsonyi céges ajándék, törzsgárda jutalom, kulcsemberek megtartása vagy sikeres projektek utáni díjazás? Mindenre megoldást nyújtunk.

 • Miért az Edenred Magyarország a jó választás cafeteria megoldásra?

  Az Edenred Csoport 50 éves tapasztalattal, mára egyedülálló hálózatának és sokszínű megoldásainak köszönhetően a munkáltató cégek, munkavállalók és elfogadóhelyek világ első számú tranzakciós megoldásokat nyújtó vállalatává vált.

  A kártya alapú juttatások területén az Edenred Magyarország rendelkezik a legrégebbi tapasztalattal Magyarországon. 24 éve meghatározó szereplője a hazai cafeteria és ösztönző megoldások piacának. A Mastercard közreműködésével elsőként jelentünk meg a magyar piacon elektronikus kártyáinkkal. Innovatív megoldásokat nyújtunk munkaerő megtartásra, jutalmazásra és a havi rendszeres cafeteria juttatások egyszerűsítésére is.

  Megoldásainkat több ezer munkáltató és több, mint százezer munkavállaló ismeri és használja naponta hazánkban. Stabil nemzetközi háttere, jelenléte a világ 42 országában és stratégiai együttműködése a Mastercard-dal garancia a magas színvonalú szolgáltatásokra és megbízhatóságra.

 • Mennyit takaríthatok meg és mire adható az Edenred cafeteria megoldása?

  Az Edenred cafeteria kártyáival közel 30%-kal csökkentheti adóját a bérhez képest. Emellett csökkentheti cége adminisztrációs költségeit is. Nemcsak a havi rendszeres cafeteria juttatás, hanem a munkaerő megtartás, ösztönzés és eseti jutalmazás eszköze is lehet.

 • Miért az Edenred kártyákat válasszam más béren kívüli juttatási formákkal szemben?

  Leegyszerűsítheti cafeteria rendszerét azáltal, hogy szinte mindent Edenred Ajándékkártyán ad dolgozóinak.

  A természetbeni juttatások közül az Edenred cafeteria kártyák használhatóak fel a piacon a legszélesebb termék és szolgáltatás kategóriákra. Így a munkavállalók a kártyán kapott juttatásukat valóban olyan dolgokra tudják fordítani, amelyek segítségével életüket könnyebbé tehetik.

  A megszokott klasszikus cafeteria elemeken felül ráadásul számos extra juttatást is tud adni dolgozóinak, amivel tovább erősítheti munkatársai cég iránti elköteleződését.

 • Milyen juttatásokat lehet kiváltani az Edenred Ajándékkártyáival?

  A béren kívüli juttatások szinte minden formáját kiválthatja Edenred kártyáinkkal, legyen szó egészségpénztárról, iskolakezdésről, bérlettámogatásról, étkezési juttatásról, sport és kultúra belépőről, nagybevásárlásról, utazásról. Sőt, a megszokott cafeteria elemeken felül számos olyan extra juttatást is tud adni dolgozóinak, amelyekre eddig talán még nem is gondolt. Ilyen pl. a tankolás, internetes vásárlás, vagy Arany ajándékkártyánkkal a közüzemi számlák befizetése.

 • Az Edenred kártyáit milyen feltételekkel vehetem igénybe?

  A cafeteria juttatásokat minden KKV, nagyvállalat és multinacionális vállalat igénybe tudja venni. A bérhez képest közel 30%-kal kedvezőbb adózással adhat dolgozóinak természetbeni juttatást. A kártyákat egyszer kell kiosztani, így nincs folyamatos szállítási és adminisztrációs költség. A kártya nem tartalmaz alszámlákat, egyetlen egyenleggel rendelkezik. Nincs szükség kiosztási jegyzékre sem. Kiugróan magas a napi limit, a maximális feltöltési összeg 2.900.000 Ft/nap. A kártyán 1-2 munkanapon belül elérhetőek a feltöltött összegek. Fontos információ, hogy cafeteria szabályzat készítése kötelező a vállalkozások számára.
  Használja az oldalunkon található kalkulátort, hogy megtudja, mennyit spórolhat az Edenred kártyáival!

 • Miért válasszam az Edenred cafeteria kártyáit az utalvány alapú juttatásokkal szemben?

  Az Edenred cafeteria kártyák szélesebb körben felhasználhatóak, mint a cafeteria utalványok. Felső értékhatár nélkül, tetszőleges összeggel feltölthetőek. Naponta annyiszor fizet vele, amennyiszer csak szeretne. Nincsenek címletek, így mindig a pontos összeg kerül levonásra a kártyáról. Önnek is sokkal kényelmesebb, hiszen a kiosztásra kerülő kártyákat minden hónapban és kiemelt alkalmakkor egyszerűen online feltöltheti.

Nem találta meg a választ a kérdésére?
Szakértő kollégánk segít eligazodni a cafeteria útvesztőjében!

Írjon nekünk!
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×